Grote bloempotten en designpotten in ‘Galerie’ Oasegroen

Grote bloempotten en designpotten in ‘Galerie’ Oasegroen

Grote bloempotten kom je overal tegen, op de meest onverwachte plekken. Laatst bezocht ik een galerie in Vlaanderen en daar hingen niet alleen mooie, kleurrijke schilderijen aan de muur, maar op een kunstzinnige manier werden ook verschillende grote bloempotten tentoongesteld. Prachtige, exclusieve designpotten. Sindsdien bekijk ik onze showroom met heel andere ogen. Met een beetje goede wil kun je het zien als een enorme galerie met overal grote bloempotten, exclusieve potten en designpotten.

Altijd een grote bloempot die past

De kunstenaars die in onze showroom exposeren, komen van over de hele wereld. Wij verkopen grote bloempotten, exclusieve potten en designpotten van gerenommeerde merken en ontwerpers uit binnen- en buitenland. Bloempotten in alle mogelijke vormen, in alle mogelijke kleuren, in elke grootte, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Dankzij die overweldigende keuze hebben wij voor elke zakelijke- of privéruimte altijd een grote bloempot die precies past.

Walhalla

Oasegroen is bij uitstek de specialist in grote kamerplanten. In onze showroom is een groot aanbod te vinden. Eenvoudige planten, maar ook exclusieve kamerplanten, afkomstig uit de hele wereld. Hebt u interesse, maak dan meteen een afspraak en kom zelf kijken. Als u niet precies weet welke grote kamerplant bij u past, neem dan een foto mee van het interieur. Onze specialisten helpen u vervolgens een keuze te maken. We kijken naar de standplaats, naar de ruimte, naar de lichtinval en hoeveel tijd u in de verzorging van de plant wilt steken.

Combinatie van plant en pot

Ons aanbod van potten maakt de showroom van Oasegroen tot een waar Walhalla voor binnenhuisarchitecten en interieurstylisten. We kunnen hen ook alle mogelijke vullingen laten zien, zodat zij over een staalkaart aan mogelijkheden beschikken die ze kunnen toepassen in kantoren, winkelcentra, galeries en musea, horeca en andere openbare ruimtes of bij hun klanten thuis.

Grote bloempotten van Oasegroen verdienen het gezien te worden