Privacy verklaring

Oasegroen, gevestigd aan Wordragensestraat 38, 5324 JM Ammerzoden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Oasegroen, gevestigd aan Wordragensestraat 38, 5324 JM Ammerzoden, telefoonnummer 073 599 3724.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Oasegroen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens aan ons heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres, postcode, woonplaats
  • Projectadres (indien dit een ander adres is)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Naam onderneming
  • KvK nummer
  • BTW nummer onderneming
  • IBAN nummer
  • Website
  • Functie

Oasegroen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen

  • Behandelen van uw project, werk, dossier zoals contractueel in een opdrachtbevestiging is vastgelegd.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Afhandelen van uw betaling.

Geautomatiseerde besluitvorming

Oasegroen gebruikt geen geautomatiseerde verwerkingen om besluiten te nemen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Oasegroen) tussen zit.

Juistheid van gegevens

Voor het correct uitvoeren van de overeenkomst of dienstverlening vertrouwen wij op de juistheid van de ons bekende persoonsgegevens. Indien uw persoonsgegevens dan wel die van andere betrokkene(n) wijzigen, verzoeken wij u ons daarover te informeren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Oasegroen bewaart u persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Oasegroen deelt persoonsgegevens uitsluitend met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Oasegroen gebruikt geen technische, of andere functionele cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Oasegroen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar contact@oasegroen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Oasegroen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Oasegroen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via contact@oasegroen.nl.