021

Deep Earth Matt Vase met Philodendron Xanadu pot plant

Deep Earth Matt Vase met Philodendron Xanadu

Olivia Newton John zong het al: “het beneemt je de adem en ziet er verblindend mooi uit. We noemen het Xanadu.” En zo is het maar net. Je hoeft er niet eens voor naar een ver eiland. Onze Philodendron Xanadu doet het geweldig in je huiskamer. Die moet dan wel een beetje ruim zijn, want het is een grote plant. Niet voor niets wordt hij ook wel Monstera genoemd.

Makkelijk te onderhouden

Deze groene gigant is trouwens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud, dus ideaal als kantoorplant of voor een andere bedrijfsruimte. Je moet er wel voor zorgen dat hij niet in de volle zon staat. Zet hem in deze prachtige pot met diepe, aardse kleur en plaats de potplantcombinatie in de schaduw of halfschaduw. Niet teveel water, en – om Olivia nog maar eens te citeren: “daar staat hij te stralen, de lichtjes dansen en jij bent alleen met je Philodendron Xanadu. Voor altijd!” Wat wil je nog meer?

Deep Earth Matt Vase met Philodendron Xanadu: Voor altijd mooi!

Pot

Hoogte90cm
Diameter55cm
Lijntekening

Plant

Wetenschappelijke naamPhilodendron Xanadu
Nederlandse naamPhilodendron
Land van herkomstRegenwoud van Zuid Amerika
VerzorgingMakkelijk
StandplaatsHalfschaduw / schaduw
WaterGemiddeld
GiftigJa

Achtergrond info:

De meeste Philodendron soorten zijn giftig bij inname. Vooral katten hebben de neiging om op de bladeren te kauwen. Dit kan de nieren aantasten. Raadpleeg een dierenarts.

Bruine of gele bladranden bij een Philodendron duiden veelal op te veel water, verminder in dit geval de watergift. Mocht het zo zijn dat het blad een gelige gloed krijgt en slap gaat hangen dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door een te veel aan zonlicht, in dit geval adviseren wij de plant verder van het raam te plaatsen.

Prijs

n.n.b.