Grote kamerplanten de vele voordelen van levend groen

Grote kamerplanten: de vele voordelen van levend groen

Aan het eind van het jaar hoor je wel eens de reclame: kerstboom eruit, grote kamerplant erin. En dat is helemaal geen gek idee. In de kerstperiode hebben mensen immers kunnen wennen aan een groot groen object in het interieur. Het zorgt voor gezelligheid en een natuurlijke warme uitstraling. Waarom zou je dat gevoel beperken tot alleen de laatste weken van het jaar? Met een grote kamerplant geniet je het hele jaar door van de voordelen van levend groen in het interieur.

Minder stress dankzij grote kamerplanten

Een grote kamerplant is mooi en geeft het interieur een luxe uitstraling. Maar er is meer. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat grote kamerplanten stressverlagend werken. Mensen voelen zich prettiger in een groene omgeving, ze zijn minder snel moe en kunnen zich beter concentreren. Grote kamerplanten zorgen ook voor een gezonder binnenklimaat, omdat ze als het ware de lucht zuiveren en de luchtvochtigheid in het interieur in balans houden.

Eenvoudige en exclusieve kamerplanten

Oasegroen is bij uitstek de specialist in sterke kamerplanten. In onze showroom is een groot aanbod te vinden. Eenvoudige planten, maar ook exclusieve kamerplanten, afkomstig uit de hele wereld. Hebt u interesse, maak dan meteen een afspraak en kom zelf kijken. Als u niet precies weet welke grote kamerplant bij u past, neem dan een foto mee van het interieur. Onze specialisten helpen u vervolgens een keuze te maken. We kijken naar de standplaats, naar de ruimte, naar de lichtinval en hoeveel tijd u in de verzorging van de plant wilt steken.

Combinatie van plant en pot

Of u nu kiest voor een eenvoudige of een exclusieve kamerplant, wij zorgen ervoor dat u altijd een optimale keuze maakt. Natuurlijk komt uw grote kamerplant het beste tot zijn recht in een bijpassende pot. Bij Oasegroen kunt u kiezen uit een enorm aanbod aan plantenpotten en plantenbakken.

Een grote kamerplant met bijpassende pot is een sierraad voor elk interieur