Interieurbeplanting is heel persoonlijk

Interieurbeplanting is heel persoonlijk

Wij van Oasegroen vinden interieurbeplanting heel persoonlijk. Een soort van subtiele handtekening onder uw bedrijf. Ik vond het dan ook een beetje vreemd, toen hier laatst een bijzonder vriendelijke mevrouw binnenstapte en om vijf ‘grote planten’ vroeg. Het maakte haar niet uit wat, als het maar om interieurbeplanting ging. Voor mij was dat het moment om even op de rem te trappen. Natuurlijk zijn we blij met nieuwe klanten en een klant is altijd koning. Maar ook een koning moet soms tegengesproken worden.

Interieurbeplanting als een maatpak

Oasegroen is dé specialist als het gaat om interieurbeplanting. Dankzij jarenlange kennis en ervaring kunnen onze stylisten altijd een advies geven dat meerwaarde heeft. Ze kijken naar het interieur, naar de kleuren, de meubels, de grootte van de bedrijfsruimte, de sfeer en ze vragen nadrukkelijk naar uw smaak. Vervolgens komen ze met een helder plan voor uw interieurbeplanting, dat past als een maatpak.

Optimale voorbereiding

Natuurlijk is een spontaan bezoek leuk. Toch adviseren wij onze klanten altijd eerst een afspraak te maken. En we nodigen ze uit vooraf ook een paar foto’s van de in te richten ruimte te sturen. Onze stylisten kunnen zich dan optimaal op het bezoek voorbereiden. Door bijvoorbeeld alvast wat mogelijke planten en andere producten selecteren, zodat er een voorzichtige eerste schets van uw interieurbeplanting ontstaat. Voor uw bezoek nemen we alle tijd. En samen met u maken we het eindplaatje compleet.

Fraaie combinatie

Ik vroeg de bovengenoemde dame of ze toevallig foto’s van het betreffende interieur bij had. Helaas, die had ze niet. Maar na een telefoontje mailde een medewerker direct enkele duidelijke foto’s door. Even later vertelde de dame, al nippend van haar koffie, waaraan de interieurbeplanting moest voldoen. De foto’s gebruikte ze als leidraad. Ik luisterde naar haar ideeën en kon haar al snel een fraaie combinatie laten zien. Met het eindresultaat was de vriendelijke mevrouw bijzonder tevreden. De receptieruimte van haar bedrijf was een echt visitekaartje geworden, met de interieurbeplanting in een stralende, maar dienende rol.

Interieurbeplanting van Oasegroen: een visitekaartje voor elke ruimte