Kunstplanten worden steeds populairder in Nederland

Kunstplanten worden steeds populairder in Nederland

Het oogt haast als een klein Aziatisch oerwoud en alleen als je ze heel goed van dichtbij bekijkt, zie je dat het om kunstplanten gaat. Een deel van de showroom van Oasegroen vormt een shop-in-shop van het befaamde merk Maxifleur. Daar zijn we trots op, want als het om kunstplanten gaat kun je in de markt geen betere of mooiere krijgen. En de populariteit van kunst blijft groeien.

De voordelen van kunstplanten

Die groeiend belangstelling voor kunstplanten is niet vreemd, want de voordelen zijn legio. Zo hebben kunstplanten bijna geen onderhoud nodig, want ze worden niet ziek, verwelken niet, hebben geen water nodig en hoeven niet verpot te worden. Af en toe stofvrij maken of even reinigen met een speciaal middel is voldoende. Ook kun je kunstplanten overal neerzetten, in elke ruimte. Donker of licht, fris of warm, winderig of wat vochtig, het maakt allemaal niet uit. Kunstplanten zijn niet kieskeurig en ze blijven altijd mooi.

Even ruiken en voelen

Bezoekers zijn vaak nieuwsgierig naar de kunstplanten in onze showroom. Geen wonder, want het ziet er allemaal levensecht uit. Is dat een echte kokospalm of lijkt dat maar zo? Wat een inventief gesnoeid bonsaiboompje, die is toch zeker wel echt? Nee hoor, prachtig nagemaakt. En die bamboe, die ficus en die hangplanten, die ananasplant? Allemaal kunst. Veel mensen hebben de neiging even aan de plant te ruiken of te voelen, voordat ze er van overtuigd zijn dat het om kunstplanten gaat. En altijd verschijnt er dan een glimlach op hun gezicht.

Zelf kunstplanten bekijken

Wilt u met eigen ogen aanschouwen wat er op het gebied van kunstplanten allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij van Oasegroen nemen alle tijd voor u en vertellen graag over de voordelen en de mogelijkheden van kunstplanten in alle soorten en maten.

Kunstplanten zijn niet kieskeurig en ze blijven altijd mooi!