Mosletters vormen duurzame woorden of zinnen

Alles is vast te leggen in mosletters. Jouw bedrijfsnaam, de slogan van jouw organisatie, de naam van het product dat je maakt, misschien wel de naam van jouw geliefde, jouw levensmotto, een dichtregel die door jouw hoofd blijft spoken of een mooi citaat. Onder de merknaam Mr.Moss maakt Oasegroen mosletters die niet alleen pakkende woorden of zinnen vormen, maar die ook nog eens op een mooie manier uw duurzame kant belichten.

Mosletters Hemels

Schrijf het in mosletters

Het Woord is vlees geworden schrijft apostel Johannes in het Nieuwe Testament, maar het woord kan ook mos worden. Wij kunnen alle mogelijke woorden uit het woordenboek vormgeven in mosletters. Diverse tevreden opdrachtgevers hebben hier ook al gebruikt van gemaakt. Onze mosletters zijn terug te vinden in onder meer restaurants, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. Dat het bijzonder is, blijkt wel uit de reacties die wij mogen ontvangen. Klanten en gasten van onze opdrachtgevers vinden het leuk en bijzonder en willen voor zichzelf ook zo’n fraaie, duurzame creatie. Heb je een goed idee, schrijf het dan in mosletters.

Duurzame materialen

Mos is een bijzonder duurzaam materiaal. Niet voor niets gebruiken mensen mos al eeuwenlang voor velerlei toepassingen. Denk aan brandstof, vloerbedekking, matrasvulling en isolatiemateriaal. Ook onze mosletters staan bekend om hun duurzaamheid. Mr.Moss gebruikt alleen maar natuurlijke materialen voor de mosletters. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Het mos wordt ecologisch geteeld en geoogst. De letters en de panelen van onze mosletters worden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat honderd procent biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

Alles is vast te leggen in mosletters

Mosletters Oasegroen

Blikvanger in elk interieur

Mosletters zijn een blikvanger in elk interieur. Een opvallend, duurzaam statement dat de harten van mensen verwarmt en waarover ze nog lang zullen praten. Heb je zelf interesse in onze mosletters neem dan contact op met ons. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en kunnen in onze showroom mooie voorbeelden laten zien.

Mosletters laten woorden en zinnen leven