Moslogo’s, opvallende groene statements

Moslogo’s zijn bij uitstek geschikt om extra nadruk te leggen op het groene imago of de groene strategie van een bedrijf. Maar een moslogo is ook gewoon mooi. Het doorbreekt de sleur van altijd hetzelfde en frist de boel op. Oasegroen is de trendsetter als het gaat om herkenbare moslogo’s. Onder de merknaam Mr.Moss maken wij de meest uiteenlopende moslogo’s op maat. Ze zorgen altijd voor een welwillende lach bij klanten en gasten die dit opvallende, groene statement ook zeker zullen doorvertellen aan anderen.

Moslogo Oasegroen

Mr.Moss kan elk moslogo maken

Een logo wordt ook wel beeldmerk genoemd. Ze worden gebruikt als symbool voor een bedrijf of een product. Logo’s kunnen bestaan uit woorden, uit (in elkaar gevlochten) letters, uit bepaalde tekens, uit afbeeldingen of uit een combinatie hiervan. Een goed logo maakt meteen duidelijk om welk bedrijf of om welk product het gaat. Hoe een logo er ook uitziet, simpel of ingewikkeld, met woorden of met afbeeldingen of combinaties hiervan, dankzij de kennis en kunde van Mr.Moss kunnen wij er altijd een uniek moslogo van maken.

Duurzame materialen

Mos is een bijzonder duurzaam materiaal. Niet voor niets gebruiken mensen mos al eeuwenlang voor velerlei toepassingen. Denk aan brandstof, vloerbedekking, matrasvulling en isolatiemateriaal. Ook onze moslogo’s staan bekend om hun duurzaamheid. Mr.Moss gebruikt alleen maar natuurlijke materialen voor de moslogo’s. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Het mos wordt ecologisch geteeld en geoogst. De letters en de panelen van onze moslogo’s worden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat honderd procent biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

Mr.Moss maakt unieke moslogo’s op maat

Moslogo yin yang Oasegroen

Leven van de lucht

Het mos in het moslogo leeft van de lucht in de ruimte en heeft niet veel meer nodig dan een luchtvochtigheid boven de vijftig procent. Dan blijft het in optimale conditie. Verder vraagt het geen onderhoud, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in kantoren. Heb je ook interesse in zo’n prachtig moslogo, neem dan gerust contact op ons. Wij kunnen je alles vertellen en laten zien over de mogelijkheden van moslogo’s.

Levende moslogo’s die geen onderhoud nodig hebben