Mosschilderijen, een groene meester aan de muur

Waarom een oude meester aan de wand, een Picasso, een Ans Markus of een Jongen met traan als je met een mosschilderij ook kunt kiezen voor een groene meester aan de muur? Onder de merknaam Mr.Moss maakt Oasegroen prachtige mosschilderijen die passen in elk bedrijf en in elke woning. Of je nu een klassiek interieur hebt of een strakke inrichting, de vanzelfsprekende elegantie van een mosschilderij tilt elke ruimte naar een hoger niveau.

Mosschilderij groen mos

Mosschilderijen vervelen nooit

Over smaak valt niet te twisten wordt gezegd. De een houdt van abstract, de ander van figuratief en een derde van realistisch. Een mosschilderij is een kunstwerk dat al deze smaken in zich verenigt. Van een afstand bekeken ziet de toeschouwer een driedimensionale abstractheid. Komt hij dichterbij het mosschilderij dan aanschouwt hij al gauw de figuratieve fraaiheid van levende planten. Zet de kijker nog een paar stappen naar voren dan ervaart hij het individuele mos in al zijn facetten en ontmoet een realisme dat een geverfd schilderij nooit kan evenaren. Van welke afstand ze ook worden bekeken, mosschilderijen vervelen nooit. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Duurzame materialen

Mos is een bijzonder duurzaam materiaal. Niet voor niets gebruiken mensen mos al eeuwenlang voor velerlei toepassingen. Denk aan brandstof, vloerbedekking, matrasvulling en isolatiemateriaal. Ook onze mosschilderijen staan bekend om hun duurzaamheid. Mr.Moss gebruikt alleen maar natuurlijke materialen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Het mos wordt ecologisch geteeld en geoogst. De panelen van onze mosschilderijen worden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat honderd procent biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

Een natuurlijke blikvanger in elk interieur

Mosschilderijen een groene meester aan de muur

Het kleurenpalet

Mosschilderijen zijn leverbaar in de standaardafmetingen 120×60 centimeter en 60×60 centimeter, met of zonder lijst. Het kleurenpalet bestaat uit donkergroen, lichtgroen, oud groen en naturel. Natuurlijk maken we ook mosschilderijen op maat. Heb je zelf interesse in onze mosschilderijen neem dan contact op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en kunnen in onze showroom mooie voorbeelden laten zien.

Mosschilderijen van groene kunstenaars