008

Pot plant Palawan vase brass brushed met Didymochlaena truncatula

Palawan vase brass brushed met Didymochlaena truncatula

In de regenwouden van Zuid Amerika heerst een zeer hoge luchtvochtigheid en het is er altijd lekker warm. Tussen de 27 en 30 graden Celsius. De Didymochlaena truncatula vindt het er heerlijk. Maar deze prachtige dubbel geveerde varen voelt zich ook goed op zijn gemak in jouw huiskamer. Zeker als je hem niet in direct zonlicht zet en hem vochtig houdt met een plantenspuit. Je beloning is een zeer fraaie, mooi groen gekleurde plant met bladeren die wel een meter lang kunnen worden. Een plant die ook nog eens de lucht in je huiskamer zuivert.

Oogverblindend messing

Deze Didymochlaena truncatula vormt een aantrekkelijke combinatie met onze Palawan vase brass brushed. Een vaas van geborsteld messing die speciaal voor Oasegroen is ontworpen en gemaakt. De messingplaten zijn door gespecialiseerde vaklieden met de hand vormgegeven en op de ‘body’ van de vaas geslagen. Het resultaat is oogverblindend en kenmerkend voor Oasegroen.

Palawan vase brass brushed met Didymochlaena truncatula: exclusief bij Oasegroen

Pot

NaamPalawan vase brass brushed
Hoogte110cm
Diameter55cm

Plant

NaamDidymochlaena truncatula
OorsprongOerwouden Zuid-Amerika
VerzorgingMakkelijk
StandplaatsHalfschaduw
WaterbehoefteVeel

Achtergrond info:

Deze prachtige dubbelgeveerde varen Didymochlaena truncatula is een echte oerwoudplant en houdt dus niet van de directe zon! Deze varen houdt van vochtige lucht. Als de lucht te droog is, kunnen er ingedroogde bladranden voorkomen, daarom kun je de plant het beste vochtig houden.

Uitverkocht