018

Plantenbak Polymeerbeton met kunstgrassen - pot plant combinatie

Plantenbak Polymeerbeton met kunstgrassen

Beton en gras? Wat is daar nou bijzonder aan? De wereld is vergeven van beton en gras! Overal waar we kijken zien we beton en gras! Wat moeten wij met beton en gras? We horen het je zeggen. En dan moeten we even voorzichtig lachen – vergeef het ons – want je hebt beton en gras, en je hebt beton en gras. Daar zit nogal een verschil tussen. Neem deze plantenbak van polymeerbeton. Prachtig toch? En ook nog eens oersterk, hufterproof, vorstvrij, vuilvrij. Kijk dan hebben we het over ultra high performance concrete (UHPC) dat gezien mag worden.

Stijlvolle versiering

Eigenwijs als we zijn zetten we gewoon gras in deze pot. Trouwens, geen gewoon gras. Kunstgras. Nee, niet om op te voetballen. Maar om mooi te zijn. Niet van echt te onderscheiden. Het gaat je hele leven mee. Ideaal als stijlvolle versiering buiten. Op plaatsen waar het er soms ruig aan toe kan gaan, blijft deze pot plant combinatie fier overeind. Maar hij doet het ook goed in je eigen tuin of gewoon binnen. Of het er daar nou ruig aan toegaat of niet.

Plantenbak Polymeerbeton met kunstgrassen: ideaal voor overal en altijd!

Pot

Hoogte90cm
Diameter60cm
Lijntekening

Kunstplant

NaamGrasplant
Hoogte40cm
KwaliteitMooie vervanger van levende planten

Achtergrond info:

De combinatie van een Polymeerbeton plantenbak en kunstgrassen maakt een tijdloze en rustige combinatie. De materialen zijn zo ontwikkeld om een lange levensduur te garanderen zonder kwaliteit te verliezen.

Prijs

n.n.b.