029

Rosé gold bladzilver vase met Artificial blad cactus

Rosé gold bladzilver vase met Artificial blad cactus

Dit is een cactus zoals een cactus eruit hoort te zien. Denk aan een woestijn, denk aan cowboys tijdens een duel, hun armen gebogen, handen vlak bij de holsters. Denk aan zinderende hitte, aan zoemende steekvliegen, aan haastig sprintende zandhagedissen, denk zweet op het voorhoofd van de naar elkaar loerende mannen. Hoor de dreigende muziek, misschien wel van maestro Ennio Morricone.

Beeldbepalende smaakmaker

Volgens Hollywood staat bij zulke scènes vaak een cactus op de achtergrond, precies zo één als deze groene kunstcactus, maar dan een echte. Alhoewel, in een film is alles namaak, dus misschien ook wel de cactus op de achtergrond. De kunstcactus van ons is een magnifiek geval. Doet het goed op elke plek, thuis of op kantoor. Het maakt hem niet uit, hij zorgt toch wel voor sfeer. Soms als object op de achtergrond, soms als beeldbepalende smaakmaker op de voorgrond. En het wordt helemaal mooi als je hem in deze opzienbarende roze, bladzilveren pot zet.

Rosé gold bladzilver vase met Artificial blad cactus: Once upon a time in your huiskamer…

Pot

NaamRosé gold bladzilver vase
Hoogte90cm
Diameter34cm

Kunstplant

NaamBlad cactus
Hoogte70cm
Diameter30cm
KwaliteitNatuurgetrouw

Achtergrond info:

Deze pot is uit onze bladzilver collectie. Het model is speciaal ontworpen om zowel in huiskamers als in kantoren goed tot zijn recht te komen. Het bladzilver geeft de pot een tijdloze en luxe uitstraling, inclusief het gewolkte patroon. Deze pot plant combinatie is een slimme oplossing om groene accenten te plaatsen in ruimtes waar geen licht komt en met weinig plaats voor beplanting.

Prijs

720,-