006

Vaas Darksilver met orchidee Vanda Lila - pot plant combinatie

Vaas Darksilver met orchidee Vanda Lila

Nee, voor de Vanda Lila, de juweel onder de orchideeën, hoef je niet naar de flanken van de Himalaya. Je hoeft daar niet in de eindeloze wouden naar de toppen van speciale bomen te klimmen, op zoek naar plekken waar deze ‘luchtplant’ groeit. Luchtplant ja, want deze bijzondere orchidee heeft luchtwortels die werken als sponzen. In de natuur leeft de Vanda van ochtenddauw en malse regen. Maar daar hoef jij ’s morgens vroeg echt niet speciaal je wekker voor te zetten.

Levensechte orchidee

Met een Vanda Lila van Oasegroen geniet je van de ongelofelijke schoonheid en het unieke kleurenpalet van deze haast magische orchidee. En je hebt er verder geen omkijken naar. Hoe dat kan? Wij hebben de Vanda Lila perfect nagemaakt. De combinatie van bloemen, bladeren en luchtwortels maken hem levensecht. Zelfs de Portugese ontdekkingsreiziger Alvin Semedo, die de Vanda in 1613 ontdekte, zou deze kunstorchidee niet van echt kunnen onderscheiden. En in deze darksilver vaas komt de plant geweldig tot z’n recht.

Vaas Darksilver met orchidee Vanda Lila is perfect magisch realisme!

Pot

Hoogte130cm
Diameter50cm
Lijntekening

Kunstplant

NaamPhalaenopsis Orchidee Vanda Lila
Hoogte90cm
Diameter70cm
KwaliteitZeer realistisch. Hoogste kwaliteit kunstplanten die er zijn.

Achtergrond info:

De Vanda is één van de meest exclusieve orchideeën die wereldwijd bekend zijn. Het is een bloeiende orchidee die vooral hangend wordt verkocht, in tegenstelling tot de normale Phalaenopsis soorten. In deze combinatie is de kunstplant opgemaakt in een pot. De combinatie van de luchtwortels, blad en bloemen zorgen voor een realistisch uiterlijk.

Prijs

1369,-