048

Vita bladzilver vase bronze met Strelitzia nicolai - pot pant combinatie

Vita bladzilver vase bronze met Strelitzia nicolai

Deze magnifieke vaas is uit onze eigen bladzilver collectie. Heeft Oasegroen dan een bladzilver collectie? Jazeker, met stuk voor stuk topproducten. Neem deze bronzen vaas, prachtig om te zien. Hij wordt handmatig in elkaar gezet, inclusief de bekleding met bladeren van bladbrons. Blaadjes die na het aanbrengen net zolang in elkaar worden gewreven totdat het geheel waterdicht is. Een laklaag, inclusief matte bescherming geeft kleur aan de Vita bladzilver vase bronze.

Zuid-Afrikaanse Paradijsvogelbloem

Deze vaas is speciaal ontworpen om overal goed tot z’n recht te komen. In huiskamers en in kantoren en op alle mogelijke andere plekken. De bronzen afwerking zorgt voor een luxe uitstraling, een tijdloos beeld. Net zo tijdloos als de Strelitzia nicolai. Wat houden we van deze Zuid-Afrikaanse Paradijsvogelbloem. Beetje water, beetje zon, verder niks meer aan doen. Dan groeit hij vanzelf de hoogte in. Ranke plant in slanke vaas. Dit is een ideale combinatie om te stralen in een hoek van een kamer of een smalle doorgang. Of op iedere andere plek, want wat mooi is, is mooi!

Vita bladzilver vase bronze met Strelitzia nicolai: een magniefieke combinatie uit onze eigen collectie!

Pot

NaamVita bladzilver vase bronze
Hoogte110cm
Diameter55cm

Plant

Wetenschappelijke naamStrelitzia nicolai
Nederlandse naamParadijsvogelbloem
Land van herkomstZuid-Afrika
VerzorgingMakkelijk
StandplaatsZon
WaterGemiddeld

Achtergrondinformatie

De Strelitzia is een kamerplant met veel verschillende bijnamen, zoals Bird of paradise, Paradijsvogelbloem, Paradijsvogelplant of Vogelkopbloem. Die namen heeft deze haast Koninklijke plant te danken aan zijn bijzondere bloeiwijze en bloemen. Als deze Strelitzia op een goede plek staat, zal hij snel groeien en grote bladeren krijgen. Hij is bijzonder sterk, al hoef je dat niet uit te proberen. Beter is het om van de plant te houden en er af en toe lieve woordjes tegen te fluisteren.

Prijs

1040,-